Binnen NL: voor 21.30 uur besteld, volgende dag in huis         Verzending binnen NL vanaf €20,- GRATIS  onder €20,- €3,95     Veilig betalen                                                                Uw zending neutraal verpakt en verzonden

 

 


 

  

 

 

 

 

OVer ons

IBD Trade Service B.V. is importeur en distributeur van contactlensvloeistoffen, contactlenzen, lees- en zonnebrillen, drogisterijartikelen zoals ecologische babydoekjes en ecologische luiers en voedingssupplementen. Tot de afnemers behoren gerenommeerde drogisterij- en supermarktketens, apotheken en reformzaken.

IBD (076-571 51 04) is gevestigd in Breda en is een jong en gezond bedrijf. Voor meer informatie over ons bedrijf, klikt u op de "over IBD" pagina in het menu. 

 

Online bestellen bij ibd

Om onze producten in huis te halen, hoeft u de deur niet uit! Het is heel gemakkelijk om onze producten online te bestellen, zodat de producten bij u thuis worden afgeleverd. Via onze webwinkel is het bestellen zo geregeld. Zoek simpelwel naar onze merken binnen de webshop, log in of meld u aan als nieuwe klant en u kunt daarna direct online afrekenen. Indien u voor meer dan 20 euro aan onze producten bestelt, krijgt u de producten gratis geleverd. Daarnaast geldt: Vandaag voor 21.30 uur besteld, morgen in huis!

 

NIEUW in ons assortiment 

 

^ Naar boven