Muumi Baby ecologische luiers 

 

 

Muumi Baby luiers, de ecologische luiers uit Finland. Alle ecologische luiers worden gefabriceerd van pure en hoge kwaliteits materialen uit Finland.

 

 

 

Het Officiele Nordic Eco Certificaat (SWAN label) en de goedkeuring van de Astma en Allergie federatie garanderen een veilige en ultieme zorg voor uw baby.

 

  

ecologische luiers 

Muumi Baby Ecologische luiers worden op een natuurvriendelijke manier gefabriceerd. De keuze van de ruwe materialen, product ontwikkeling, de manier van produceren en het verwerken van afval resulteren tot een echt groene en ecologische luiers.

 

Muumi Baby Ecologische luiers zijn daarom gecertificeerd met het Nordic Eco Label. Dit keurmerk wordt toegekend aan een milieuvriendelijk product.

 

 

hypoallergeen

Het basis materiaal van Muumi baby ecologische luiers is 100% chloor-vrije natuurlijke vezels uit gecertificeerde Scandinavische bossen. Muumi baby ecologische luiers bevatten geen allergische middelen als latex, formaldehyde of ftalaten.

 

De ecologische luiers worden gemaakt in samenwerking met de Finse Allergie en Astma Federatie. De ecologische luiers zijn dermatologisch getest.

 

De pasvorm van de ecologische luiers speelt ook een rol in de huidvriendelijkheid ervan. Als een luier goed past is de kans op irritatie of rode plekken op de huid van uw baby het kleinst. Muumi babyecologische babyluiers zijn verkrijgbaar is 6 maten zodat u altijd de juiste luier voor uw kind kunt vinden.

 

 

 

Meer informatie over de verschillende maten ecologische luiers vindt u hieronder

 

 

^ Naar boven